Ремонт бойлера AtlanticРемонт та чищення бойлера Atlantic у сервісному центрі. Також у нас ви можете замовити встановлення водонагрівача Атлантік та їх обслуговування. Часто є найголовнішим пристроєм у будинку, і при його поломці буде потрібно вкрай терміновий ремонт. У будь-якому разі сервісна служба Лідердом завжди вам допоможе. Після замовлення термінового ремонту бойлера Атлантик майстер у призначений час приїде до вас, проведе діагностику та усуне проблеми у короткий термін. Налагодження практично завжди проводиться вдома у замовника.

У побуті для нагрівання води використовуються два електроприлади – чайник та водонагрівач Atlantic. Ціль схожа, але різниця очевидна. Простий чайник, коли він відмовився гріти воду, можна відремонтувати самостійно. Звичайний ремонт бойлера своїми руками навряд чи вийде, якщо немає досвіду роботи з такими пристроями.

Основні причини, ремонт, несправність бойлера Atlantic

  • Якщо не нагріває воду, причина може бути в водонагрівачі або в несправній електроустановці. У першому випадку потрібно буде провести діагностику та ремонт бойлера Atlantic, в іншому, звичайно ж, поміняти проводку.
    Причина протікання в баку – його банальне зношування. Річ у тому, що будь-яке з покриттів, що використовуються для резервуарів, чутливе до різких перепадів температури. Звідти з’являються мікротріщини та через деякий час резервуар починає текти. У такій ситуації, швидше за все, буде потрібно заміна бака, але такий ремонт економічно недоцільний.
  • Якщо вилка сильно нагрівається, причина в тому, що вилка або розетка можуть не відповідати потужності. У цьому випадку потрібно замінити розетку або вилку.
  • Коли недостатньо гарячої води, більш ймовірно, що підключено неправильно. Правильне встановлення бойлера виправить ситуацію.

Ремонт та обслуговування бойлера Atlantic займає не більше 1-1,5 годин. Знімати котел та здавати в сервіс не потрібно. Наш майстер відремонтує у вас вдома. Найчастіше знімати не потрібно. Це ще одна перевага професійного майстра. Знімати котел або знімати його визначає майстер після огляду. Після діагностики майстер визначає ступінь несправності та оголошує вартість ремонту.

Топ-3 причини, щоб поломка не повторилася.

  • Жорстка вода – номер один у списку шкідників. Мінерали та сіль у такій воді відкладаються усередині пристрою.
  • При нагріванні гарячої води на внутрішніх стінках бака утворюється наліт вапняний. Вода повільніше нагрівається і тен перегорає.
  • Неправильне підключення призводить до несправності та небезпеки займання.

Монтаж водонагрівача Atlantic

Сервісний центр водонагрівачів встановив бойлер у найбільш зручному місці – над пральною машиною, на основній стіні. Котел підключається до трубопроводу у ванній, під умивальником. Труби прокладаються за перегородкою під санвузол.
Щоб у старому будинку не згоріла слабка електропроводка, підключають бойлер до перевіреної часом розетки від пральної машини. Таким чином, загальне навантаження на мережу не перевищить встановлений електриками ліміт.