Ремонт бойлера AtmorПідтвердженням якості обслуговування є тривала гарантія на ремонт та чищення бойлера Atmor. Якщо ваш водонагрівач Атмор вийшов з ладу, викличте майстра сервісного центру «Лідердом» додому і ремонт буде завершено протягом доби. Наші фахівці знайомі з конструкцією бойлера Atmor та проточних водонагрівачів. Тому можуть відремонтувати їх швидко та професійно.

Неприємні явища під час експлуатації

  • Можливий домашній ремонт та налагодження бойлера Atmor при негерметичності зворотного клапана. Якщо це явище відбувається тільки при нагріванні, то до зливу можна підключити шланг, при цьому нижній кінець його не можна занурювати у воду.
  • Якщо у водонагрівачі не вистачає гарячої води, то швидше за все причина несправності. Неправильне підключення бойлера і, звичайно, необхідно враховувати дуже обмежений об’єм такого типу бака.
  • Якщо напір гарячої води недостатній у разі проточного електричного водонагрівача, переконайтеся, що подається щонайменше 8 кВт потужності. В іншому випадку ви не зможете отримати хороший тиск гарячої води. У разі накопичувального котла його можна буде відремонтувати, як тільки буде встановлена ​​точна причина несправності. Це може бути засмічений фільтр із засміченням та засміченням труб. Недостатній тиск води на вході та виході електричного пристрою.

Отже, позаплановий ремонт та чищення бойлера Атмор іноді потрібно після кількох років експлуатації. Ремонт та діагностика бойлера atmor хоча надійні та довговічні. Тривала експлуатація та нормальне зношування основних вузлів та агрегатів мають негативний ефект. Наші майстри з ремонту електричних водонагрівачів мають великий досвід та високу кваліфікацію. Що дозволяє нам проводити обслуговування Atmor у найкоротші терміни із гарантією 1 рік.

Про якість та характеристики бойлера свідчить той факт, що вони використовуються безпосередньо практично у всіх ізраїльських військових частинах.

Сервісний ремонт професіоналами бойлера Atmor

Майстрам ремонтно-сервісного центру Дніпро доступні запчастини до різних моделей водонагрівачів Атмор, що дозволяє прискорити ремонт та забезпечити повне відновлення працездатності котла. Швидше за все, призведе до негативних наслідків.
Ще одна причина відмови від спроб самостійно відремонтувати техніку ізраїльського виробництва – відсутність комплектуючих у відкритих продажах. Моделі серій Blue Wave та Platinum оснащені рідкокристалічним дисплеєм, датчиком температури та іншими складними деталями. Тому ремонт сервіс бойлера Atmor потребує спеціальних знань та навичок.