Ремонт бойлера GorenjeСьогодні водонагрівачі посідають третє місце за популярністю серед побутової техніки після холодильників та плит. І кожен сьомий із встановленого водонагрівача називається Горіння. Словенський бренд обирають за якість, економічність та довговічність. Але якщо ви розраховуєте на безперебійну роботу пристрою, не забувайте про регулярне обслуговування, ремонт та чищення бойлера Gorenje. Для дбайливих власників водонагрівачі працюють до 10 років!

Наші майстри бойлера – професіонали ремонтують водонагрівачі в домашніх умовах швидко, якісно та з гарантією. Виклик майстра додому заощадить вам час та гроші. Пропонуємо гарантійний ремонт та налагодження водонагрівачів Гореньє (бойлерів у Києві).

Несправний водонагрівач може завдати багато незручностей, тому важливо, щоб така побутова техніка працювала справно і не стала сюрпризом для власників. Однак якщо поломка все ж таки відбудеться, рекомендуємо звернутися за допомогою до майстрів нашого сервісного центру. Якісний та недорогий ремонт та чистка водонагрівача Gorenje, виконаний руками досвідчених фахівців, позбавить вас всіх незручностей, а також продовжить термін експлуатації пристрою.

Ця практична та зручна техніка від словенського виробника гарантує домашній комфорт, навіть якщо у вашому будинку немає гарячої води. Щоб отримати максимальну віддачу від переваг Горіння, не забувайте про якісний сервіс: профілактична діагностика та своєчасний ремонт бойлера Gorenje – запорука його тривалої та ефективної роботи.

Рекомендуємо уважно стежити за працездатністю та технічним станом водонагрівачів. Щоб уникнути серйозних поломок та знизити вартість можливого ремонту. У разі потреби ми завжди готові допомогти – у нашому сервісному центрі є майстри, які спеціалізуються на обслуговуванні бойлера Gorenje.

Найчастіші поломки водонагрівача Gorenje

  • Водонагрівач протікає
  • Водонагрівач погано гріє воду
  • Вихід водонагрівача нагрівається
  • Труби холодної води нагріваються
  • На панелі інструментів виникає помилка
  • Нагрівальний елемент ТЕН, анод зламаний
  • Низький тиск гарячої води.

Сервісний центр ремонт та чистка бойлера Gorenje

Сервісний центр з ремонту водонагрівачів Горіння прийме ваш дзвінок, надасть повну консультацію щодо можливих поломок водонагрівача. Бойлер і зробить приблизну оцінку ремонту, чищення та обслуговування вашого водонагрівача після погодження. Вам складуть орієнтовний кошторис ремонту, замовлення буде прийнято до виконання. Майстри з ремонту накопичувальних електричних водонагрівачів мають великий досвід. Високу кваліфікацію та сучасні діагностичні прилади. Які роблять ремонт та діагностику бойлера Gorenje у найкоротші терміни з гарантією.