Ремонт бойлера ThermexЯкщо гаряче водопостачання не можна назвати стабільним, то багато хто вибирає водонагрівач, наприклад, електричний водонагрівач Thermex. Однак він може вийти з ладу несподівано потрібен ремонт і чистка бойлера Thermex. Особливо це актуально для недорогих моделей водонагрівача Термекс. Звичайно, можна одразу звернутися до майстра або спробувати усунути несправність самостійно.

Гарантуємо якість виконаної роботи. Швидко та головне відремонтуємо водонагрівач Thermex оригінальними запчастинами від виробника. Надійний сервіс ремонту водонагрівачів Термекс. Зв’яжіться з перевіреними спеціалістами у своїй галузі. Очищення бойлера Thermex, яке необхідно проводити щорічно.

Кожен бойлер має стандартну конструкцію – це місткість для нагрівання води. ТЕН може бути сухий (розташовується окремо від води або безпосередньо в рідині, сам нагрівач може мати функції контролю температури та інші можливості).

Ремонт служба бойлера Thermex на довгі роки

  • Бак – це місткість для обігріву. Усередині знаходиться ТЕН та магнієвий анод у вигляді стрижня. Це два основні функціональні елементи бойлера. ТЕН нагріває воду в баку, і внаслідок тривалого використання вона обростає каменем із розчинених у воді солей.
  • Тривале зволікання з такою профілактикою призводить до накопичення товстого шару солі та перегріву елемента доти, доки він не згорить. Щоб прослужив довго, його слід чистити регулярно, не рідше одного разу на рік.
  • Заміна анода – це обов’язковий ремонт та профілактика бойлера Thermex, без якої котел перестає працювати. Магнієвий анод має фізичну властивість зношуватися, втрачати форму та функціональність всього за один рік експлуатації. В результаті зношування магнієвого анода починається процес активного окислення самої внутрішньої поверхні резервуара, і в результаті відбувається витік.

Thermex також має відмінну особливість, вони завзято використовують вологі нагрівальні елементи, на відміну від багатьох інших виробників, які даремно перейшли на сухі, щоб продовжити термін служби водонагрівача, але це не допомагає їм ні, як не дивно, Termex має практичне баків достатньо, висновок один або метал товщі, або має більш високий ступінь захисту.

Чому потрібно робити ремонт та обслуговування водонагрівача Thermex

Необхідно чистити водонагрівач відповідно до умов гарантії будь-якого бойлера щороку, як і планувалося, це не тільки збереже вас в умовах гарантії, але фактично поховає ваш бойлер на довгі роки. У більшості випадків ремонт та чистка бойлера проводиться в домашніх умовах, протягом приблизно півтори години. Так, прокладки часто вимагають підтяжки, і все це може призвести до витоку бака, прокладок та несподіваного відвідування гостей знизу. Несвоєчасне чищення бойлера призводить до корозії бака та фланця.