Ви дізналися сьогодні, що потрібен ремонт та обслуговування варильної панелі Gorenje? Не хочете лагодити чи самому доставляти у сервіс? Наш сервісний центр усуне несправність у найкоротші терміни! Працюємо з повною гарантією та тільки оригінальними запчастинами.

ремонт варильної панелі gorenjeСловенський бренд варильної панелі Gorenje – це найбільш вдале поєднання надійності, функціональності та чудового дизайну. Щороку інженери горіння працюють над покращенням експлуатаційних характеристик цього бренду, впроваджуючи новітні технології у системи своєї продукції.

Звичайно, в Україні на приготування їжі потрібно більше часу, ніж у країнах Європи, тому варильна панель використовується більш інтенсивно і з найбільшим навантаженням.

Крім того, варильна панель горіння, як складний електронний пристрій, погано переносить стрибки напруги, що часто є причиною виходу з ладу.

У разі несправності телефонуйте до нашого ремонтного центру. Фахівці, які працюють у нашій майстерні, проведуть попередню діагностику варильної поверхні Gorenje. Проблема з електроплитами в основному полягає у виході з ладу електричної частини виробу, що викликає коротке замикання та необхідність ремонту або відключення кількох конфорок. Багато варильних панелі мають потужні функції безпеки та поверхню, яку легко чистити.

За потреби проведуть глибший аналіз сучасного обладнання, що відповідає всім вимогам.

Причини ремонту газової варильної панелі Gorenje:

  • Один або два пальники не спалахують – проблема з високовольтним трансформатором для автоматичного розпалювання, що тріснула керамічна свічка запалювання. Не працює електрозапалювання на чотирьох конфорках – причина у несправності блоку іскроутворення. Постійно клацає іскра – на кнопці волога
  • Пальник гасне після відпускання ручки – газовий регулятор (термопара, електромагнітний клапан) варильних поверхонь Gorenje не запалюється.
  • Клапан не крутиться – шток окислився, на плунжері немає мастила
  • Не надходить газ – забита форсунка, защемлений шланг

ремонт варильної поверхні gorenjeЯкісне складання та використання високотехнологічних матеріалів, естетичний зовнішній вигляд. Варильні поверхні Gorenje з духовками впишуться в інтер’єр будь-якої кухні. Інженери бренду Gorenje постаралися створити безпечне кухонне обладнання, що отримало сертифікат якості.

Концерн має гарну репутацію з радянських часів, але з того часу минуло багато часу, що говорить про неминучу поломку в процесі експлуатації. Деякі дефекти панелі Gorenje можуть бути усунені користувачем самостійно, без залучення наших фахівців. Ремонт та обслуговування варильної панелі gorenje, слід лише уважно вивчити розділ інструкції.