ремонт витяжки ElicaРемонт кухонної витяжки Elica часто передбачає заміну двигуна як основної деталі. Перемикачі (блоки керування режимами) теж виходять з ладу і дуже чутливі до лінійної напруги. Якщо вчасно не здійснити технічне обслуговування, витяжка перестане виконувати свої функції, а забитий фільтр може навіть призвести до пожежі.

Обслуговування витяжки Elica потрібно проводити якнайшвидше, адже відсутність нормальної вентиляції може негативно позначитися на чистоті кухні. Найчастіша причина виходу з ладу цієї техніки – відсутність регулярного технічного обслуговування – чищення та заміни фільтрів. Чим більше ви використовуєте пекти, тим бруднішою стає витяжка. Якщо поломка вже сталася, довірити ремонт слід лише досвідченому майстру витяжки Elica.

Випадки, коли необхідно ремонт кухонної витяжки Elica

  • Швидкість перемикання не працює. Якщо всі швидкості працюють, але деякі не включаються, ймовірно, потрібен ремонт витяжки Elica еліка. Або згоріла рейка на пульті керування капотом. Нечасто, але на двигуні все одно перегорає балансувальний конденсатор. Це також може вплинути на контроль швидкості.
  • Каптур не всмоктує повітря. Багатьом знайоме зображення, коли витяжка начебто працює, та її ефективність практично дорівнює нулю. Якщо раніше з кухні забиралися практично всі сторонні запахи, то поступово виникала ситуація, коли майже всі пари залишалися в приміщенні. Це свідчить про те, що витяжка втратила живлення чи фільтр забитий.
  • Помилка перевірки кнопки. Управління кнопковою панеллю капота гребного гвинта здійснюється з материнської плати. Тому причиною виходу з ладу може бути кнопка або поломка загального контакту, розташованого на першій кнопці.
  • Витяжка не заводиться. Причин цього явища є кілька. Це несправність двигуна, зламана кнопка, обрив кабелю та відсутність живлення.

Сервіс допоможе вам знайти довіреного майстра для цього завдання. При цьому ви зможете самостійно визначити ціну послуги та вигідні умови. Послуги з ремонту кухонних витяжок Еліка вдома в будь-якому районі Києва. Кожен ремонт майстер витяжки Elica має високу кваліфікацію, що підтверджується прийомом на роботу. Ми будемо з вами у зручний час, грамотно та швидко визначимо причину поломки, відремонтуємо витяжку та замінимо пошкоджені деталі. Поставляємо запчастини для витяжок від виробників, на які даємо гарантії та на виконані роботи.