ремонт витяжки FrankeКухонні витяжки вирішують безліч проблем на кухні: за рахунок встановлення витяжок з приміщення видаляються неприємні запахи та дим, що робить процес приготування їжі більш приємним та легким. Прилади гарної якості можуть поглинати дим і видаляти зі стін сміття та сажу. Якщо прилад перестає працювати, вимикається або погано видаляє пари, потрібно ремонт кухонної витяжки Franke.

Якщо ви відчуваєте якісь із перерахованих вище симптомів, не слід відразу бігти в магазин за новим обладнанням. Ремонт продовжує термін служби витяжки Franke. Крім того, вам не потрібно намагатись ремонтувати витяжки самостійно, щоб не пошкодити пристрій назавжди. Дочекайтесь кваліфікованого фахівця. Він має певний досвід, знання та необхідні інструменти.

Перерахуємо можливі причини ремонту та несправності витяжки Franke

  • Ігнорування діагностики несправностей, профілактичних заходів
  • Своєчасно не змінюють фільтри, внаслідок чого в них накопичується жир та засмічення
  • Механічне пошкодження
  • Падіння напруги в електромережі
  • Порушення правил експлуатації

Деталі, які можна замінити: ручки керування, лампочки, скляні або емальовані деталі, зовнішні труби та будь-які інші аксесуари та витратні матеріали не покриваються гарантією, якщо немає явного заводського дефекту. Іншими випадками, на які не поширюється гарантія, є помилки під час встановлення обладнання та підключення його до джерела живлення. Таким чином, у випадку, коли на запит клієнта технічне втручання виконується представником ремонту сервісного центру витяжки Franke з вищевказаної причини, вартість цієї послуги та вартість будь-яких запасних частин повністю покриваються клієнтом.

Сервіс пропонує послуги з ремонту будинку в будь-якому районі Києва Franke. Кожен із наших майстрів має високу кваліфікацію, яка підтверджується при прийомі на роботу. Ми будемо з вами у будь-який зручний час, щоб грамотно та швидко визначити причину несправності, відремонтувати витяжку Франке та замінити несправні деталі.