Ремонт газової плити GretaГазова плита Грета – невід’ємна частина сучасного життя. Газова поверхня – один із незамінних видів побутової техніки, без якого складно уявити своє життя. Є кілька видів плит: електричні та навіть комбіновані, з яких газові найскладніше підключати та обслуговувати. Вимагають підвищеної безпеки та уваги при експлуатації. Якщо вам необхідний ремонт та встановлення газової плити Greta, краще звернутися до професійних послуг. Тому, що це вимагатиме серйозних навичок та кваліфікації.

Ремонт та встановлення газової плити Greta, виконаний нашими фахівцями, подарує вам понад рік безперебійної роботи головного кухонного помічника. Розпалювання конфорки займає більше часу? Електрозапалювання не спрацьовує одразу? Духовка перестала радувати смачними стравами? І багато інших завдань легко вирішуються нашими майстрами. Крім того, Ви отримаєте першу консультацію по телефону. Диспетчер допоможе виявити причину несправності. А також допоможе усунути її абсолютно безкоштовно, якщо це у ваших силах. Якщо проблема трохи складніша і потрібна присутність ремонту спеціаліста, то він приїде до вас, де б ви не жили в Києві.

Ремонт ознаки, поломки газової плити Greta можна визначити за декількома ознаками:

  • Пальник не запалюється (можливе засмічення форсунок, порушення ізоляції у свічці запалення або несправність електромагнітного клапана).
  • Газ горить слабо (мабуть засмічився жиклер).
  • Пальники димлять, полум’я вище за норму (забитий отвір для газового балона).
  • Газ складно регулювати (в поворотні перемикачі потрапили сторонні елементи).
  • Пальник гасне у робочому режимі. (Порушено регулювання подачі газу або є серйозніші проблеми, які може визначити тільки майстер з ремонту газової плити).
  • Не працює духовка (у разі несправна свічка запалювання).
  • Сильний запах газу (погана ознака, що вимагає негайного перекриття крана подачі палива та виклику фахівця. Можливий витік).

Тепер ви знаєте більше про свою газову плиту Greta та її ремонт і будете звати газовика на допомогу. Однак нагадуємо, що будь-який ремонт, пов’язаний з розбиранням трубопроводу – змащення кранів, заміна пальників або форсунок, заміна датчика контролю газу в крані – слід довірити досвідченому професіоналу.

Поводження з таким небезпечним пристроєм слід довірити професіоналам. Неправильне рішення газової плити Greta може мати дуже серйозні наслідки. Цю небезпечну роботу варто довірити фахівцям. У нас відремонтовано сотні газових плит та багато задоволених клієнтів, які у разі потреби обов’язково звернуться до нас. Стратегія кращого сервісного центру заснована на довірі, яку ми заслужили за довгі роки успішної роботи з газ плитами Greta.