Ремонт пральних машин КуренівкаСервіс проводить якісний, недорогий ремонт та діагностику пральних машин Куренівка всіх моделей та марок. Ремонтні роботи проводяться з виїздом майстра додому у Києві. На виконані роботи надається гарантійний талон. Ціна виклику майстра та діагностики несправності. Якщо ви приймаєте подальші ремонтні роботи, то виклик майстра безкоштовний, ви оплачуєте лише вартість робіт та замінених комплектуючих. Майстер завжди враховує інтереси клієнта та приїжджає у зручний для вас час.

Наш сервісний центр готовий встановити та відремонтувати автономні (індивідуальні) та пральні машини, що вбудовуються, а також відремонтувати старі пральні машини автоматичні та напівавтоматичні. Ремонт пральних машин Куренівка наші майстри використовують лише оригінальні запчастини від компаній-виробників.

Ремонт сервіс надає гарантію пм Куренівка, тривалість якої залежить від самої деталі

Ремонт здійснюється нашою майстернею пральних машин Куренівка в найкоротші терміни, без збільшення вартості ремонту. Наш сервіс виконує як комплексний, так і ремонт модулів пральних машин, наприклад ремонт електронних модулів (блоку управління), ремонт помпи (помпи), ремонт амортизаторів, заміна десяти, програматор, зливний насос.

Маючи великий штаб спеціалістів та майстрів. Надаємо послуги в галузі ремонт різної побутової техніки, у тому числі пральних машин Куренівка. Однак ремонт – це останній варіант, не менш важлива профілактика поломок. Звичайно рано чи пізно будь-яку пральну машину відремонтують, але дуже важливо відкласти цей день. Регулярна перевірка деталей установки не займе багато часу і, перш за все, не вимагатиме великих вкладень.

Несправності виникають внаслідок тривалої експлуатації та задовго до цього через заводські дефекти, несвоєчасне обслуговування або систематичне недотримання експлуатаційних рекомендацій. У цьому випадку власники часто стикаються із проблемами наступного характеру:

  • машина перестала нагрівати воду або не нагрівається до заданої температури
  • рідина не збирається та не зливається
  • були дивні шуми, хрускіт та сильні вібрації
  • виходить з ладу електронний модуль управління
  • машина не вмикається і не вимикається безпосередньо в процесі прання
  • механічне пошкодження манжети (гумовий ущільнювач люка), петель та дверного замку

Ремонт та обслуговування пральних машин Куренівка здійснюється безпосередньо вдома, ми намагаємося використовувати тільки оригінальні, витратні комплектуючі, а також професійні інструменти та діагностичне обладнання. Це дозволяє отримати від техніки, що ремонтується, високу якість, надійність і довговічність. Вартість ремонту розраховується індивідуально – залежно від марки виробника та результатів проведеної діагностики. Після закінчення робіт кожен замовник отримує офіційну гарантію на надані послуги.