Ремонт пральних машин AtlantАтлант славиться високими технологічними властивостями, сучасним дизайном та доступною ціною. Вони справді працьовиті помічники, які приносять людям радість, тому що роблять їхнє життя простіше. Однак є один нюанс: згодом вам потрібно буде полагодити такі пристрої, оскільки вони вийдуть з ладу. Бездоганна робота зупиняється через різні невдачі. Виконайте професійний ремонт вже сьогодні пральних машин Atlant через сервісний центр вдома.

Існує основний ремонт правил при експлуатації пральних машин Atlant від виробника, які допоможуть уникнути несподіваних несправностей та поломок:

  1. Перед початком прання обов’язково перевірте кишені одягу на предмет різних сторонніх предметів, які можуть пошкодити барабан.
  2. Поки машина працює (працює за певною програмою), не змінюйте режим або програму прання, оскільки це може спричинити несправність електроніки.
    Обов’язково використовуйте спеціальні пом’якшувачі води. Це запобігатиме освітленню накипу на нагрівальному елементі і пральні машини Atlant не потрібно буде ремонтувати.

Це означає, що власнику потрібні всі запасні частини, він дотримується технічної таблиці, не використовує будь-які методи або деталі, які можуть спричинити потенційні збитки, матеріальні збитки та вимагати розбирання. Несправність пральної машини обумовлена ​​трьома основними факторами – природним зносом деталей, зовнішніми впливами та людським фактором. Компанія неухильно дотримується правил виробника щодо надання діагностичних та ремонтних послуг.

Здійснюємо ремонт та обслуговування пральних машин Атлант у домашніх умовах, усуваючи всі нижчеперелічені проблеми в експлуатації:

  • несправність електронного модуля керування. Це може спричинити роботу всіх механізмів мийного агрегату. Саме через вихід з ладу плити вода не нагрівається,
  • не запускається центрифугування, не хоче працювати зливний насос. Помітили якісь з описаних симптомів? Зателефонуйте до нашого менеджера
  • вихід із ладу запірного пристрою люка. Якщо не вдається відкрити дверцята після закінчення програми прання, проблема саме в УБЛ, яку необхідно своєчасно замінювати
  • знос підшипників, про що свідчить сильний скрегіт або гуркіт, вібрація під час роботи верстата. Єдиний спосіб вирішити проблему – замінити зношені деталі.
  • відмова насоса. Якщо є проблеми із відведенням води, наші фахівці насамперед діагностують саме цю деталь. Він постійно контактує з рідиною, тому час від часу може вимагати якісного ремонту чи заміни
  • проблема із датчиками. Вони використовуються для контролю рівня та температури води. При виході датчика з експлуатації відповідний сигнал на панель управління не надходить. Тому несправну деталь необхідно негайно замінити

Потрібен ремонт терміново і потрібен слюсар пральних машин Atlant в Києві? Пам’ятайте, що ви знайшли кращого спеціаліста, адже кожен співробітник ремонту сервісного центру – це досвідчений виконавець, який знає свою справу пральних машин Atlant.