Ремонт пральних машин ZanussiСервісний ремонт та обслуговування пральних машин Zanussi будь-яких моделей, навіть тих, які вже знято з виробництва. Компанія пропонує якісний та недорогий ремонт та діагностику пральних машин Зануссі з виїздом до майстра додому у Києві. Більшість поломок усуваються дома за один візит майстра, без необхідності відвозити обладнання в майстерню. Наша майстерня – одна з небагатьох, де є послуги ремонт пральних машин Zanussi. Яка дозволяє клієнту швидко та комфортно усувати несправності.

Майстри зможуть швидко виявити несправність, пов’язану з поганим зв’язком. Власникам побутової техніки не доведеться витрачатися на транспортування. Термін його дії – від трьох до дванадцяти місяців. Після завершення робіт замовники отримають гарантійний талон на офіційному бланку. Той, хто дає їм право на безкоштовний ремонт у разі повторної відмови однієї й тієї ж деталі. Фахівці з обслуговування пральних машин Zanussi Зануссі вважають, що домашній ремонт зручний як для замовника, так і для підрядника.

Ремонт несправності пральних машин Zanussi

Проте окремі відмови все ж таки можуть виникати через природне зношування деталей або виявлення прихованих дефектів. Варто зазначити, що ремонт смт Zanussi відбувається вкрай рідко. Зазвичай після 7-10 років експлуатації, бо ця техніка є однією із досить надійних марок.

  • знос підшипників (машинний гул)
  • засмічені фільтри (не зливає)
  • мимовільне відключення
  • відмова двигуна (не обертається барабан)

Також при переплануванні час простою пральної машини зводиться до мінімуму. Сервісний центр ремонтує пральні машини Zanussi з виїздом фахівців додому до замовника вигідно. У деяких випадках така послуга хоч і трохи дорожча за традиційний ремонт у майстерні. Але з урахуванням витрат на завантаження та транспортування пральної машини господарем дуже складно доставити до майстерні.

На всі виконані роботи ми даємо справді тривалу гарантію. Час прибуття капітана узгоджується із замовником. Бажано докладно описати «симптоми» несправності та код помилки Занусі, що відображається на дисплеї. . Щоб залишити заявку на ремонт, просто зателефонуйте чи залиште заявку на порталі, і спеціаліст зв’яжеться з вами найближчим часом. Для заміни зношених деталей ми використовуємо лише оригінальні запчастини для пральних машин Zanussi, у Києві густа мережа спеціалізованих магазинів, але знайти запчастини на конкретну модель дуже складно.