Ремонт холодильників ArdoЩоб замовник не витрачав час та гроші на пошук кур’єрської служби, наш майстер сам збере холодильник Ardo та відвезе до сервісного центру. Ремонт служба холодильників Ardo проводиться всередині сервісного центру, тож чекати, доки майстер закінчить ремонт, не потрібно. Перед постачанням холодильного обладнання погоджується остаточна вартість робіт та надалі фіксується. Перелік безкоштовних послуг компанії – доставка холодильників, виїзд спеціаліста, консультації та діагностика.

Слід зазначити, що виробник дуже ревниво ставиться до практичної якості продукції. Тому холодильники Ardo практично не вимагають ремонту перших 5-8 років експлуатації. Поломки Ардо – скоріше виняток із правил. Холодильники Ardo створені для тих, хто цінує відмінну якість за адекватної вартості. Чим раніше проблема буде усунена, тим вищі шанси, що ваш холодильник прослужить вам дуже довго. Вибравши його для своєї кухні, жодна господиня не відчує незручності у використанні, а завдяки сучасному дизайнерському рішенню він впишеться у будь-який сучасний інтер’єр. Бренд Ardo – це італійська торгова марка одного з найкращих та найбільших виробників побутової техніки в Європі.

Найпоширенішими видами на ремонт та обслуговування холодильників Ardo є:

  • заміна компресора. Річ у тім, що ротори компресорів багатьох моделей тримаються на пружинах, які через кілька років слабшають, що призводить до підвищеного шуму під час роботи двигуна.
  • ремонт або заміна електронних карток, які дуже часто перегорають після стрибка напруги.
  • очищення забитого випарника через погане обслуговування
  • заправити фреоном та відремонтувати холодний контур

Багато хто намагається заощадити на транспортуванні техніки до сервісного центру. Навіщо витрачати час, якщо можна недорого замовити ремонт та зневоднення холодильника Ardo в домашніх умовах? Майстер може терміново приїхати за вказаною адресою, провести діагностику, визначити причину поломки та за короткий термін відремонтувати холодильник.

Як правило, спеціаліст з ремонту холодильників Ардо може знадобитися у кількох випадках:

  • гучний шум та вібрація під час робочого процесу
  • морозильна камера не працює
  • загоряється на кілька секунд
  • наявність механічних пошкоджень

Пристрій виходить із ладу найчастіше тому, що працює постійно. Якщо подано сигнал низької температури, компресор почне працювати інтенсивніше. У майбутньому може знадобитися повна заміна мотор-компресора. Це вже капітальний ремонт. Якщо датчик показує високе значення, двигун не подає холодоагент, і їжа може зіпсуватися. Може виникнути необхідність заміни термостата, оскільки кінчик капілярної трубки регулярно піддається коливанням.

Пропонований ремонт та діагностика холодильників Ardo дозволяє швидко відновити нормальну працездатність холодильного обладнання, що буде гарантовано обслуговуванням у нашому сервісному центрі.