Ремонт холодильників AristonМайстерня холодильників оперативно надасть недорогий ремонт та діагностику холодильників Ariston, а також морозильних камер та холодильного обладнання. Звернувшись до нашого ремонту службу, ви повністю позбавитеся проблеми, пов’язаної з ремонтом холодильного обладнання.

Ремонт та обслуговування холодильників Hotpoint-Ariston з безкоштовним виїздом додому. Приватні майстри здійснюють сервісний ремонт та обслуговування холодильників Ariston без посередників та коштують дуже недорого в порівнянні з авторизованими сервісними центрами Києва та області. Надішліть свій номер телефону, щоб зателефонувати спеціалісту з ремонту домашнього холодильника. Майстер передзвонить вам протягом 15 хвилин.

Навіть найнадійніша і найдорожча побутова техніка регулярно виходить з ладу, тому ремонт холодильників Арістон залишається справжньою та затребуваною послугою. Збої в роботі такого обладнання відбуваються з різних причин – через заводські несправності, падіння напруги, недбалість і т. д. Вони призводять до зниження продуктивності та повної відмови холодильників Ariston. Якщо ви зіткнулися з такою проблемою, зверніться до майстерні.

Коли потрібен ремонт та обслуговування холодильників Ariston?

  • Підвищений шум, бурчання та деренчання. У цьому випадку необхідно визначити, чи викликаний шум неправильною установкою або експлуатацією, або холодильник вимагає термінового ремонту. Довірте це спеціалістам холодильників Арістон.
  • Холодильник не замерзає. Дуже часто в Aristons проблема або в термостаті, або у проводці, що з’єднує термостат із панеллю управління. Ця проблема буде вирішена майстрами за лічені хвилини.
  • Витік води всередині камери. Причина може полягати в забитому зливі або серйознішій поломці. Зателефонуйте до нашого майстра холодильників Ariston, і він поставить правильний «діагноз».
  • Усередині холодильної камери утворився крига. Такий збій у системі «ноу-фрост» відбувається через поломку таймера або нагрівального елемента розморожування.
  • Тривала робота компресора холодильника. Необов’язково, що проблема у самому компресорі. Можливо, вам просто потрібно долити холодоагент у холодильник.

Виконуємо ремонтно-відновлювальні роботи будь-якого рівня складності без втрати заявленої якості. Вам слід звернутися за допомогою на ремонт у таких випадках для холодильників Ariston:

  • агрегат не вмикається або працює без перебоїв, дратуючи вас гучним звуком компресора
  • витоку холодоагенту, через які прилад не підтримує задану температуру в камерах
  • на внутрішніх стінках швидко з’являється крига
  • поява в камерах неприємного запаху, що свідчить про несправність дренажної системи
  • вихід з ладу мотор-компресора через важкі умови експлуатації