Ремонт холодильників KaiserБудь-яка побутова техніка, холодильники Kaiser здатні вийти з ладу. На досвід наших майстрів, найчастіше в українських умовах експлуатації автоматизація агрегатів цієї марки дає збій. Але не впадайте у відчай, якщо виявите, що ваш холодильник Кайзер несправний. Наші кваліфіковані ремонт майстра холодильників Kaiser професійно та якісно усунуть поломку, повернувши агрегат на повну потужність.

Чому варто довірити ремонт та обслуговування нам холодильників Kaiser?

  • Безкоштовні телефонні консультації. Виходячи з зазначених вами симптомів несправності, наш менеджер підкаже можливу причину її виникнення, а також надасть зразкову вартість усунення несправності. Точну суму ремонту майстер повідомить після діагностики.
  • Безкоштовне відвідування майстра та діагностика холодильників Kaiser. Виїзд майстра додому та огляд несправного холодильника. Якщо ви погоджуєтесь на його подальший ремонт.
  • Ремонт будинку. Не потрібно брати холодильник у ремонт сервіс холодильників Kaiser. Наші майстри перевірять та відремонтують його прямо у вас вдома.
  • Зручний графік роботи. Працюємо з 8 до 22 години без вихідних та свят. Таким чином, ви легко зможете знайти зручний для вас час ремонту.
  • Гарантія якості. Ми готові підтвердити якість виконаних майстрами робіт гарантією.

Ремонт та обслуговування холодильника Кайзер завжди дешевше за покупку нового. Використання в роботі лише сучасного обладнання та якісних сертифікованих запчастин дозволяє суттєво знизити ймовірність вторинного виходу з ладу побутової техніки. З усіх питань ви можете звертатися до наших менеджерів.

Ремонт послуги нашого сервісного центру холодильників Kaiser

Вартість послуг залежить від складності ремонту. Замовляти послуги професіоналів набагато вигідніше, ніж усувати несправності самостійно, адже у нас розвинена клієнтська база і немає потреби у надмірному завищенні цін. При цьому ми закуповуємо комплектуючі у виробників і пропонуємо нашим клієнтам оптові ціни, що значно знижує загальну вартість послуг.

Після приїзду буде проведено професійну діагностику, яка виявить дефекти та причини їх виникнення. Для цього ми використовуємо спеціальні тестові пристрої та пристрій для демонтажу пристроїв.