Ремонт холодильників LiebherrСервісний центр робить ремонт та діагностику холодильників Liebherr у будинках клієнтів, тому що відпала необхідність возити велику техніку до сервісних центрів, де протягом 20 днів проводили діагностику та одночасно ремонтували. Наші фахівці готові приїхати до вас додому в будь-який зручний для вас час та протягом 30 хвилин провести діагностику та одразу ж усунути несправність.

Ремонт та несправність холодильників Liebherr

  • У більшості випадків діагностичні та ремонтні роботи не займають багато часу максимум 1 годину. Ремонт холодильника Лібхер можна провести в домашніх умовах. Якщо перерва виявиться нестандартною або дуже складною, тимчасовий період може трохи збільшитися. Якщо необхідно доставити холодильник до сервісного центру холодильників Liebherr. Ремонт може зайняти від 2 до 3 днів, про що покупця буде проінформовано заздалегідь.
  • Фреон, яким заправляють холодильне обладнання Liebherr, не становить небезпеки для навколишнього середовища та не шкодить здоров’ю присутніх. Одна з основних причин безпеки низька концентрація газу або рідини в системі охолодження агрегату. Сода не викликає загоряння і турбуватися нема про що.
  • Особливі коди помилок холодильників Liebherr можуть зображатися на дисплеї сучасних моделей холодильників Liebherr. Вони сигналізують про можливу несправність або некоректну роботу обладнання. Набір різних символів дозволяє дізнатися, що не так із датчиком морозильної камери. Чому вийшов з ладу льодогенератор, чи є несправність у мотор-компресорі

Одна з найчастіших проблем це коли холодильник не виконує своїх функцій, тобто не замерзає. Причин може бути кілька.

Наприклад, якщо компресор виконує свої функції, а холоду, як і раніше, немає, то, швидше за все, приблизно на 80% стався витік газоподібного холодоагенту. У таких випадках краще не зволікати й відразу звернутися до одного зі спеціалізованих сервісних центрів.

До вас приїде фахівець із необхідним обладнанням та «заварить» отвори в трубках, усуваючи текти. Також може бути інша менш часта причина засмічення капілярних трубок.

Ремонт та доставка холодильників Liebherr додому замовнику відбувається протягом одного робочого дня. У поодиноких випадках (відсутність необхідних запчастин на складі, свята тощо) ремонт може бути проведений протягом декількох робочих днів (обговорюється індивідуально із замовником). Дзвінок до майстра холодильників Лібхер та діагностика холодильних систем безкоштовні. У разі відмови у ремонті ви оплачуєте лише вартість візиту до майстра та діагностики.