Ремонт холодильників SiemensСпівробітники сервісного центру холодильників Siemens докладають усіх зусиль, щоб несправне холодильне обладнання знову працювало та не витрачало багато часу на ремонт. Запит на візит майстра опрацьовується за лічені хвилини. Діагностика та ремонт займають приблизно 1 годину. У поодиноких випадках обладнання вивозять до майстерні. Такий ремонт та діагностика холодильників Siemens займає кілька днів.

Несправності холодильника Siemens

Якщо холодильник: голосно гуде, не вмикається, замерзає сніг, мимоволі вимикається, не охолоджує, вимикає свічки, пахне гару під час роботи негайно зверніться до нашої майстерні з ремонту холодильників.

Ремонт майстра діагностують та замінюють несправні деталі холодильників Siemens:

заміна термостата, компресора, конденсатора, випарника, гуми ущільнювача, ремонт модуля управління, заправка фреоном, реле стартера.

  • проблеми з двигуном. У такій ситуації відновлюємо двигун до робочого стану або замінюємо новий
  • несправності електронного блоку керування. Досить складна проблема, яка може вимагати перебудови
  • блоку холодильників Siemens на рівні компонентів або заміни деталі
  • витік фреону. Це з розгерметизацією системи. Тому, щоб відновити правильну роботу пристрою необхідно спочатку визначити місце витоку та усунути її, потім залити пристрій холодоагентом
  • проблема з розморожуванням агрегату, що часто зустрічається в установках із системою «No Frost»
  • вихід з ладу реле або датчиків
  • знос гумового ущільнювача дверцят. На цю проблему зазвичай вказує тривала робота мотор-компресора або неправильне заморожування продуктів.
  • виходу з ладу випарника або вентилятора, що забезпечує правильну роботу пристрою.

Siemens також дозволяє вам вільно вибирати налаштування температури. Завдяки технології Allfrost кожна полиця у морозильній камері охолоджується окремо. І, звичайно, холодильники Siemens оснащені системою No-frost, завдяки якій вам не доведеться розморожувати морозильну камеру, і заморожені продукти не будуть покриті інеєм.

Понад 10 років ми виконуємо широкий спектр робіт з ремонту та обслуговування холодильників Siemens від дрібних помилок до серйозних поломок. Ми здатні впоратися із найсерйознішими поломками, включаючи ремонт холодильників. У нашій команді працюють досвідчені фахівці, здатні відремонтувати пристрої максимально швидко та якісно. При цьому із мінімальними витратами! Співробітники проходять навчання та сертифікацію щороку, щоб дізнаватися про всі нові продукти в холодильній промисловості. Це дозволяє нам залишатися лідером у ремонті холодильників Siemens.