ремонт електроплити ArdoНаш сервіс гарантовано опрацює від 3 до 12 місяців. Тривалість на ремонт електроплити Ardo залежить від складності несправності та зазвичай займає від 30 до 40 хвилин. Ремонт духовок, електроплити Ardo з домашнім доглядом у всіх районах Києва та прилеглих населених пунктах.

Наші майстри мають високу кваліфікацію та професійний досвід понад 20 років, що дозволяє відремонтувати будь-яку модель плити, плити або електричної духовки Ardo під час технічного візиту.

Сучасні електроплити Ардо

Плити Ardo останнього покоління – це майже комп’ютери з панелями приладів. Крім того, можна впевнено сказати, що перемогли моделі з керамічними скляними панелями.

Широкий асортимент дає можливість підібрати побутову техніку, ідеально підібрану за зовнішнім виглядом та функціями. Ardo регулярно пропонує дедалі більше моделей покращених електричних плит. Функціональні, красиві, зручні у використанні.

Ремонт плити Ardo в день звернення до менеджера, відправивши майстра або кур’єра додому для доставки приладу в майстерню. У нашому сервісному центрі – реставрація печі. Робота будь-якого побутового приладу займає лише кілька годин, залежно від типу приладу та характеру несправності.

Звернувшись до нас за допомогою, ви отримаєте кваліфіковану послугу професійних майстрів. Які усунуть будь-яку проблему, навіть складну, з електричними плитами та духовками Ardo прямо у себе вдома.

Вартість ремонтних робіт електроплити Ardo

Щоб дізнатися приблизну вартість ремонту та викликати фахівця додому, зателефонуйте за вказаним на сайті номером, повідомте нам марку обладнання та зовнішні прояви несправності. Вкажіть, де ви знаходитесь географічно та коли вам буде зручно зустрітися з майстром.

Наслідками таких дій є повна поломка побутової техніки або необхідність заміни елементів конструкції, які можуть бути відремонтовані фахівцями. Статистика нашої компанії свідчить, що багато власників електроплит Ardo часто намагаються відновити працездатність. Функціональність обладнання максимально недорога та самостійний ремонт електроплити Ardo.

Найчастіше на них утворюється корозія через неякісну експлуатацію та відсутність обслуговування.

  • Духовка або духова шафа не працює, продукти гріються нерівномірно. ТЕН вийшов із ладу.
  • Моделі даного бренду найчастіше схильні до таких поломок, як: Не працюють конфорки або погано нагрівають. Іноді причиною несправності стає терморегулятор або панель керування
  • Варильна поверхня має безліч дефектів. Обрив проводів, збої в електроніці, панель управління несправна. І безліч інших поломок, які потребують професійного втручання.
  • Електроплити Ardo, незважаючи на високу якість складання та професійний контроль при виготовленні, з часом приходять у несправний стан. Для відновлення колишнього вигляду потрібна нова склокерамічна поверхня
  • Плита не вмикається. Найчастіше винуватцем є нагрівальний елемент. Його потрібно замінити чи відновити контакти. Вони можуть не включатись зовсім або функціонувати нестабільно.

Ремонт та обслуговування електроплити Ардо через сервісний центр

Старомодно ми звикли вести справи своїми руками. І часто при виході з ладу електроплити її господар, бажаючи заощадити на ремонті, намагається зробити це самостійно. Ми наполегливо не радимо робити такі речі.

Сучасний стан такий, що кожен побутовий прилад і електричні плити не виняток мають досить складну конструкцію. А Ремонт електроплити Ardo часто вимагає повного розбирання плити, наявності спеціальних пристроїв для діагностики та ремонту. І лише професійний майстер має необхідні знання, досвід та обладнання для виконання такої роботи.

Щоб не ускладнювати обсяг ремонту та відповідно не збільшувати його вартість, краще одразу звернутися до сервісної майстерні.