Ремонт та обслуговування газових плит

Різновид послуг Ціна
Діагностика + виїзд з ремонтом  Безкоштовно
Діагностика + виїзд  від 390 грн
Заміна термопари  від 590 грн
Заміна ручок, дверцят, скла, петель від 590 грн
Заміна форсунок від 590 грн
Ремонт модуля керування від 590 грн

сервісний центр газових плитВстановлення та підключення газових панелей, ремонт газових плит, ремонт газових поверхонь, швидко, якісно та з гарантією в таких районах Києва Борщагівка, Троєщина, Відрадний, Солом’янський район, Лютеранська, Шевченківський район, Харківський, Лівий берег, Воскресенка, Лук’янівка, Дніпровський район, метро Шулявка, Святошинський, Виноградар, Оболонь, Дарниця, Деснянський, Виноградар, Лісовий, Харківський, Княжий затон, Поділ, Теремки, Петрівка, Велика Васильківська, Русанівка, Куренівка, Академмістечко, Правий берег, Осокорки, Глибочицька Лівобережна, Печерськ, Нивки, Чоколівський бульвар, Голосіївський район, Дарниця, КПІ, Ленінградська площа.

 

Наш досвідчений майстер готовий виїхати на ремонт газової плити та ремонт запальника газової плити в день заявки та вихідні для якісного вирішення проблем, швидко та з гарантією Greta , Candy (Канді), Bosch (Бош), SMEG (Сміг), Ardo , Electrolux (Електролюкс ) ), Nord (Норд), Gefest (Гефест), Zanussi ремонт газових плит (Зануссі), MORA, Hotpoint-Ariston (Арістон), Gorenje (Горіння/Горіння), Beko (Беко), Hansa (Ханса), Kaiser (Кайзер), Indesit ( Індезит), AEG (АЕГ).

Майстер із ремонту газової плити

Ні для кого не секрет, що газові прилади набагато небезпечніші за електричні та ремонт газових печей має високу важливість для населення. Звичайно, всі вони мають особливий захист, який повністю зводить нанівець небезпечні якості пристрою під час експлуатації. Однак у разі виходу з ладу газової плити механізми захисту можуть бути порушені та знадобиться майстер з ремонту газових плит вдома. Тому сервісний центр з ремонту газових плит повинен утримувати у штаті професіоналів, щоб викликати майстра з ремонту газових плит. Крім того, ремонт газової плити або профілактика газової плити в процесі пошуку несправностей недосвідчений технік може пошкодити пристрій, що може бути вкрай небезпечно.

обслуговування газових плитВиявляється, буває таке, що газова плита ламається та відчувається запах газу, тому перше, що потрібно зробити, це закрити стояк. Після цього необхідно негайно звернутися за допомогою до майстерень з ремонту газових плит. Будь-яку несправність, заміна газової плити в квартирі якщо зламалися дверцята газової плити, ремонт прапорців газової плити, які виникають тільки у декількох моделей газових плит. Ми будемо раді допомогти усунути несправності газової духовки. Лідердом робить ремонт газу та ремонт автозапалювання газової плити кілька років і зумів завоювати довіру багатьох жителів міста Київ.

Сервісний центр газових плит – це висококваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом. Які проводять ремонт та обслуговування газових плит з використанням найсучаснішого обладнання та запчастин.

Якщо ви вирішили зробити ремонт електродуховки у газовій плиті зажигалики самостійно, ми таке не рекомендуємо. Не забудьте вимкнути газ під час роботи. Якщо це ремонт духовки газової плитиелектрична плита, вимкніть прилад. Адже прості поломки ручок, запальника конфорки можна відремонтувати в домашніх умовах без спеціаліста. Але якщо ви не розумієте в пристрої та не хочете витрачати на цей час і розбиратися, як це працює, термостат або блок запалювання, замовте ремонт дверей духовки газової плити та підключення газової плити у квартирі у нас. Майстерня з ремонту газових плит надає послуги з ремонту газових плит із гарантією вже зараз.

Що потрібно сказати майстру про свою поломку перед викликом

Якщо викликаєте спеціаліста з ремонту газових плит на дім. Ви маєте розповісти характеристики газової плити зажигалки та підпалювача. В цьому випадку недостатньо вказати тільки компанію виробу, щоб зробити ремонт старої газової плити, ремонт електрогазових плит або ремонт решітки газової плити. Необхідно назвати повну модель пристрою та номер. На кожному сучасному пристрої є шильдик із серійним номером. Назвою моделі та іншою інформацією, яка підкаже майстру дані приладу.

майстер з ремонту газових плитВажлива інформація – це опис того, що не працює на газовій плиті: зламалася ручка на газовій плиті, потрібна заміна конфорки на газовій плиті, заміна термопари у газовій духовці або відключення газової плити у квартирі. І за яких обставин відбулася повна відмова. Краще описати проблему якнайдокладніше. На підставі цих даних фахівець зможе зрозуміти, в чому проблема, і взяти з собою необхідні інструменти або деталі на ремонт конфорки газової плити або газ контролю газової плити.

Коли вам терміново потрібен інженер і ви хочете викликати досвідченого майстра на ремонт п’єзо на газовій плиті, ремонт термопари газової плити прямо до вас додому, ви звернулися за адресою в сервіс з ремонту газових плит. Просто наберіть телефонні номери чи залиште заявку на сайті. Потім вам доведеться відповісти на кілька запитань оператора. Вказати свою домашню адресу, зручний час приїзду нашого фахівця. Коротко описати проблему, щоб фахівець міг узяти з собою все необхідне обладнання та запчастини, якщо потрібна заміна п’єзоелемента на газовій плиті, заміна термопари у газовій плиті ціна або ремонт електромагнітного клапана газової плити.

Наш сервісний центр з ремонту газових плит дуже відповідально ставиться до своєї роботи, роблячи ремонт п’єзо підпалу газової плити та ремонт крана духовки газової плити. Тому ви не сумнівайтеся, що наш співробітник приїде до вас у потрібний час на ремонт п’єзо елементу газової плити. І якісно виконає ремонт дверцят духовки радянської газової плити в найкоротший термін. Також важливо відзначити, що заміна блоку розпалювання газової плити або заміна газової плити на нову підтверджується офіційною гарантією якості нашої компанії.