Ремонт техніки lg

Різновид послуг Ціна
Діагностика + виїзд з ремонтом  Безкоштовно
Діагностика + виїзд без ремонту  від 390 грн
Ремонт електронної частини  від 390 грн
Заміна двигуна, помпи прання від 590 грн
Відновлення електропроводки посудомийки від 590 грн
Ремонт модуля керування холодильника елджі від 590 грн

Сервісний центр холодильників lg має профільну освіту, солідний досвід на сервісне обслуговування та ремонт побутової техніки lg. Неодноразово підтвердив кваліфікацію майстер з телевізорів, пральної машини, посудомийної машини, мікрохвильової печі ЛЖ. Це гарантує якість послуг, що надаються підключення, встановлення, налаштування та ремонт техніки елджі вдома для техніки LG. 11-річний досвід роботи в даній сфері дозволяє нам займатися ремонтом будь-якої складності, тим більше, що ми маємо необхідне обладнання та досвідчені майстри, здатні відновити телевізори після будь-якого виду пошкоджень.

сервісний центр lgДля ремонту великої побутової техніки, як пральна або посудомийна машина, вам не доведеться возити її в майстерню (сервісний центр lg). Майстри виконають ремонт модуля побутової техніки лджі у Києві та області. Безкоштовний виклик майстра додому позбавляє необхідності возити техніку, а ремонт з виїздом додому економить час та гроші. Сервіс центри Лж ремонтує побутову техніку у всіх районах Києва, що значно спрощує вирішення ваших проблем з таким обладнанням: вентилятора, витяжки, подрібнювача харчових відходів, електронагрівача з відкритою спіраллю, кімнатного електрообігрівача, осушувача повітря, зволожувача повітря і тд.

Якщо для ремонту побутової техніки LG необхідні сервіс послуги або замінити будь-яку деталь, майстер техніки, наскільки це можливо, зробить це відразу. На цьому етапі фахівець може назвати приблизну вартість ремонту Лж. Перед початком налагодження сервісний центр побутової техніки lg проводить детальну діагностику поломки, встановлює її причину та оперативно приймає рішення щодо її усунення.

Клієнти про постгарантійний сервісний центр лдж

“Викликав майстра на холодильник lg сервісний центр (майстерня лдж), щоб перевірити пилосос, тому що він не включається. Прийшов майстер і полагодив, все готове в найкоротші терміни. Діагностика безкоштовна, якщо вашу побутову техніку відремонтує фахівець нашого сервісного центру. Через пів години все було нормально і працювало.Відгуки наших користувачів.Хлопці приїхали в обумовлений час з повною інвентаризацією інструментів і ремонт техніки ЛШ був виконаний за годину.Я зателефонував на місце і викликав фахівця додому.Майстер побутової техніки лж провів діагностику та виявив причину несправності, після чого відразу прийняв рішення про її ремонт.. Останнім часом холодильник не вимикався, і це почало мене турбувати, вирішив проблему через сайт сервісний центр lg, чинять телевізори, холодильники, пральні машини та іншу техніку.”

Не закривайте очі на поломку і продовжуйте користуватися пристроєм – звертайтеся в наш сервіс, і ми професійно і недорого відремонтуємо пристрій, що зламався.