Ремонт пральних машин MeileСервісний центр спеціалізується не лише на ремонті техніки Мллі. Наші спеціалісти з обслуговування мають унікальні знання і пройшли навчання на ремонт, підключення та встановлення пральних машин Meile.

Чи була пральна машина несправна? Вода не нагрівається, одяг мажеться, не перекручується. Машина підтікає, гуде. Барабан застряг, двері не зачиняються. Утворюється багато піни, прання триває нескінченно. Ці та інші проблеми можуть бути усунені майстрами нашого сервісу. Ремонт та діагностика пральних машин Meile у короткий термін, забезпечуючи надійну подальшу роботу обладнання.

Якщо програмний модуль не працює, коди помилок можуть не відображатися на екрані. Це ускладнює виявлення причин поломок та ремонту. Тому ремонт майстра нашого сервісу завжди проводять додаткову діагностику пральних машин Meile, що дозволяє повністю оцінити стан обладнання.

Ремонт майстер в основному орієнтований на інформацію, що відображається на пристрої пральної машини Meile. Загальні проблеми включають:

  • Знос термістора, реле тиску, ТЕНу, датчиків
  • Програмні збої, системи керування, обігрів, сушіння
  • Поломка датчиків часу, швидкості та нагрівання
  • Знос ущільнювачів, запірних елементів дверей
  • За барабаном застрягли сторонні предмети
  • Перевантаження барабана білизною

Пральна машина Meile перестала віджимати

При виникненні такого лиха в жодному разі не можна запускати та діагностику для пральних машин Meile. В іншому випадку це призведе до масштабних збоїв. Пральна машина може перестати віджимати білизну з таких причин:

Встановлено режим, що передбачає невелику кількість обертів за хвилину. Деякі режими, наприклад, делікатне прання, потребують більш делікатного віджимання.
Спин вимкнено. Деякі моделі мають режим без обертання. Речі у такій ситуації не лише намокнуть, а й висохнуть. Цей режим необхідний для дуже делікатного прання, наприклад, для шовку. Про цю проблему ми писали вище. Речі слід знімати лише після відновлення операції вивантаження.

Ви впевнені, що жодна із ситуацій вам не підходить? Тому пропонуємо вам ознайомитися з найчастішими причинами виходу з ладу пральної машини:

Датчик контролю швидкості (тахометр) зламано. Як його замінити описано вище.
Вихід із ладу зливного насоса. Якщо горить, замініть.
Несправність тиску реле. Також вимагає заміни за описаним вище алгоритмом.
Вихід з ладу електронного модуля із програматором. Відремонтувати його може лише спеціаліст сервісного центру. Потрібна заміна або перепрошивка пристрою.
Несправність барабанного двигуна. Тут могла зламатись обмотка, деформувалися графітові щітки. При демонтажі верстата необхідно замінити пошкоджені деталі. Можливо, знадобиться встановлення нового двигуна пральних машин Meile. Це може зробити тільки ремонт майстер пральних машин Meile.

Терміново потрібний майстер з ремонту пральних машин Мллі? Вважайте, що ви знайшли найкращого спеціаліста, адже кожен співробітник сервісного центру – це досвідчений виконавець, який знає свою справу.